Baner
Home Prodajem Ostalo Alge - Klamatske alge - AFA alga - optimalan dodatak prehrani
Alge - Klamatske alge - AFA alga - optimalan dodatak prehrani PDF Ispis E-mail
Autor alga   
Nedjelja, 19 Kolovoz 2012 13:17

Alge - Klamatske alge - AFA alga

Klamatske alge - modro- zelene alge iz iz jednog od najčišćeg jezera na svijetu (Gornje Klamatsko jezero u Oregonu, SAD), latinskog naziva aphanizomenon flos aquae - prehrambene su alge koje uspijevaju u podnožju vulkana, u nezagađenoj okolini narodnog parka Cascade Mountains. Najkompletnija su bio- raspoloživa hrana na planetu. Omogućuju 100-postotnu resorpciju  te su stoga prikladne za djecu, trudnice, bolesnike, starije osobe, kao i za kućne ljubimce.

Alge su temelj hranidbenog lanca. Stoga tijelo lako prepoznaje hranjive sastojke u algama kao hranu, a one se brzo apsorbiraju. Sadrži mnogo hranjivih tvari što znači da se gotovo sve što se u algama nalazi pretvara u tijelu u energiju.


Uzimanje dodataka prehrani jedan je od načina na koji možete osigurati hranjivi unos važnih prehrambenih sastojaka i tako održati i zaštiti svoje zdravlje. Oni su praktično rješenje za to kako osigurati sebi i svojoj obitelji da dobiju hranjive tvari koje su neophodne za svakodnevno dobro zdravlje.

Sve što želite znati o algama:


http://quartermile.ws/doc/afa/o_algama.pdf-3.pdf


Posjetite našu web stranicu: http://alga.stvaram.info

ili nam se javite za sve detalje na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 

Ažurirano: Utorak, 21 Kolovoz 2012 20:35
 

You have no rights to post comments

100% besplatni oglasnik / Zagrepčani / Portal za umjetnike / Knjige za djecu / Demokratska stranka žena / Portal za pisce i umjetnike / AFA alge - Klamatska alga / Biblija - Sve o Bibliji - Biblijske priče / Portal za knjižničare i knjigoljupce
Joomla templates by a4joomla