Baner
Home Novosti Vijesti iz svijeta Super zarada na internetu
Super zarada na internetu PDF Ispis E-mail
Autor webstilus   
Nedjelja, 18 Kolovoz 2013 16:28
Internet zarada na lak i zabavan način! Uključite se odmah! Besplatno je, a možete se obogatiti na lak način za ono što biste radili i besplatno, tj. besciljno surfali internetom :)!

Ako postoji nešto što bi se slobodno moglo nazvati ZLATNIM GRUMENOM INTERNETA, to bi nesumnjivo bio SFI!

SFI je skraćenica naziva kompanije Strong Future International. Ovo ne kažem samo zbog mogućnosti zarade koja je nesumnjiva sa SFI. Riječ je o kompaniji koja je od 1998. na internetu, koja ima ogromno ikustvo u online poslovanju, ima golem ugled, koja je uvijek bilježila samo rast i nikada nije poslovala s gubitkom… Moglo bi se još mnogo toga nabrojiti.

SFi ima još jednu IZUZETNU VRIJEDNOST, a to je FENOMENALAN tečaj internet marketinga koji svi članovi ( affiliatei ) dobivaju BESPLATNO! Time vam SFI želi pomoći da budete bolji i zaradite više, i sebi i njima. Sve se firme trude pomoći svojim affiliateima, no pitanje je koliko su u tome doista uspješne. Vjerujem da ćete biti oduševljeni SVAKOM REČENICOM koju budete pročitali u 70+ lekcija koje dobivate! Pazite, preko 70 lekcija, koje su pažljivo osmišljene i napisane, i koje vas začas provedu od totalnog početnika do nivoa solidnog poznavatelja internet marketinga. Dok ne pogledate, nećete vjerovati. Registracija u SFI je potpuno besplatna i samim time nema opravdanja da neko ne iskoristi ovu sjajnu priliku da puno toga nauči, i to doista na lak i zabavan način.

 

Prije objašnjenja o samoj mogućnosti zarade sa SFI, jedno pitanje: Ima li SFI neku ozbiljnu MANU? Iskreno, teško bi bilo naći bilo koju manu osim “uvjetnih mana” koje nisu toliko mane ovog programa, koliko “problem” pojedinaca, pri čemu se ponajprije misli na znanje engleskog jezika. Sve u SFI napisano je jednostavnim i školskim engleskim jezikom koji svatko, tko se prosječno služi engleskim jezikom, može s lakoćom pratiti.

Druga “mana” je što se mora čitati. Nekim osobama je to teško, ali želite li nešto postići, morate imati neko predznanje. Što je vaša želja za uspjehom / zaradom jača, to ćete više nastojati pročitati sve do čega možete doći. Tim više što su u SFI tekstovi FENOMENALNI! S druge pak strane, oni kojima želja / potreba nije dovoljno jaka, uvijek će naći razne izgovore tipa “nemam vremena”.

Jasno je da dugoročnog i stabilnog prihoda od internet poslova nema bez solidnog poznavanja materije. Postoje razni programi koji se u šali nazivaju “klikni ‘sim, klikni ‘tam, pa zaradi” koji omogućavaju neku zaradu, gotovo bez ikakvog znanja internet marketinga. Iako će vam neki čak i pokloniti $10-ak dolara kao startnu investiciju, sve se svodi na to da uložite novac. Što ste više novca uložili, više ćete i zaraditi – dio dobiti koji vam ta kompanija daje. Smisao svega je taj da neko drugi vaš novac zna iskoristiti i vama ga vraća s kamatom. Takvi programi se žargonski zovu “hajpovi” i u pravilu ne traju dugo. To je jednostavno tako, ma kakve bile namjere osnivača. Prilično nalikuju na piramidalne štedionice, što neke čak i jesu, pa su i po pitanju legalnosti diskutabilne, a tako i završavaju.

Drugim riječima – netko će na kraju ostati kratkih rukava da bi neko drugi ostao u debelom plusu. I tu se vraćamo na poantu – ako ste u toj najvećoj grupi ljudi koji ne znaju, sada vam je prilika da sa SFI to napokon promijenite i da konačno ovladate mnogim pojmovima i vještinama internet poslovanja kako biste mogli ostvarivati mnogo dugoročniju, stabilniju i svakako pošteniju zaradu nego od “hajp” programa u kojima veći novac zarađuju zapravo samo oni koji ga već imaju, jer mogu uložiti u biznis.

U svakom poslu nešto morate uložiti. Ako nije novac, onda je to VRIJEME. Ali vrijeme je novac samo ako IMATE ZNANJE; u protivnom je vaše uloženo vrijeme GUBLJENJE VREMENA. SFI vam daje dovoljno vremena da “sazrete”, tj. da naučite. Dakako, bez sat-dva svakodnevno uz SFI ništa se neće posebno promijeniti. Ali s tih sat-dva dnevno HOĆE ITEKAKO! A to i jest pravi redoslijed: prvo nauči, potom uloži to vrijeme i tada to ulaganje vremena donosi rezultat. Jer kada znaš što trebaš raditi i razumiješ zašto to radiš, taj rad je efikasan. Svaki član u SFI dobiva korak-po-korak edukaciju. Svakog dana dobijate po jednu lekciju. Naravno, možete sve proći i brže. Naime, na kraju svake lekcije (tzv. LAUNCHPAD) nalazi se po jedno pitanje. Ako date točan odgovor, dobivate 15 bodova. To mnogi iskoriste da sakupe 450 bodova na brzinu jer Launchpad ima 30 lekcija koje pretrče u jednom danu. Savejtujem svima da daju sebi vremena. Naime, prvi status – EAExecutive Affiliate, dobiva se sa 1.500 bodova (ili više) koji se mogu sakupiti na mnogo načina za sat-dva nakon što se registrirate. Stoga preskakanje lekcija samo da bi se sakupili bodovi nije dobra praksa, jer nećete znati kako da sakupite i sledeći mjesec 1.500 bodova. A ima BEZBROJ besplatnih načina da sakupite ne samo 1.500 bodova, već mnogo više, svakog mjeseca. Sve je lijepo objašnjeno u lekcijama, ali ih treba pažljivo pročitati. Vrlo su kratke, često i šaljivo napisane, ali i izuzetno korisne!

Šta je poslovna ideja SFI? Ili, drugim riječima – ODAKLE I KAKO SFI STVARA NOVAC?

U sklopu SFI je online dućan / shop zvan TripleClicks. U njemu ćete naći preko 70.000 artikala. Ima ih i "opipljivh" i elektroničkih / digitalnih. Ponude su iz preko 90 zemalja svijeta! Kao SFI affiliate dobivate sjajnu mogućnost da promovirate “cijeli shop” ili samo artikle koji se vama sviđaju (automobile, mobitele, računala, knjige...) te da ostvarite fenomenalnih 45% od profita koji SFI ostvaruje. Ima li što bolje? Netko drugi ( SFI ) održava i vodi online store ( prodavaonicu ), netko drugi se brine o naplati (preko 50 različitih načina plaćanja je kupcima na raspolaganju!), netko drugi se brine o isporuci, eventualnim reklamacijama itd., a s vama dijeli gotovo POLA svoje zarade! Ima li igdje toga? Ima u SFI! Dobit ćete (izabrati) jedan od bannera kojim ćete reklamirati Tripleclicks internet trgovinu / shop. Ako nemate svoju web stranicu gdje možete postaviti reklamni banner, nema problema – dobivate hrpu gotovih tekstova s već ugrađenim vašim osobnim affiliate (članskim iliti suradničkim) linkom, koje možete objaviti na Facebooku, Twitteru, raznim oglasnim grupama, web stranicama za besplatno oglašavanje, možete tekst poslati nekome na mail itd. Kao SFI affiliate (član/suradnik) dobivate:

16 metoda za totalne početnike za promoviranje TripleClicks shopa, s pojašnjenjima što i kako, 7 metoda za naprednije te 9 ekspertnih metoda, a sve to možete dohvatiti iz svog virtualnog SFI ureda (back office) kojeg dobijete odmah nakon što se besplatno registrirate.

Većina ovih metoda je POTPUNO BESPLATNA! Također, u SFI stilu, SVE JE LIJEPO OBJAŠNJENO! Dakle, samo treba biti vrijedan, i ništa više.

  • od bilo koje kupnje koju napravi netko koga ste vi uputili na TripleClicks VI dobijate 45% zarade koju ostvari SFI!
  • SVAKI PUT kada taj “neko” kupi nešto, bilo kada, bilo šta – vi opet ostvarujte 45% provizije!
  • TripleClicks ima preko 50.000 artikala na ponudi, isporuka je moguća u preko 90 zemalja, podržava preko 50 načina plaćanja – pa šta mislite – možete li tako da napravite pare?
  • sve to možete kao besplatno registrirani affiliate ( partner/suradnik ) SFI!

Na TripleClicks shopu se mogu naći i novi i polovni artikli – tzv. GARAŽNE RASPRODAJE. Kao SFI affiliate možete biti i prodavač! SFI ima stotine tisuća partnera diljem svijeta! SFI online shop će vrlo brzo zagospodariti i domaćim terenom. Već ima i ponuda s naših prostora. Vrijeme je da pretvorite razne stvari koje vam zauzimaju mjesto po ormarima u NOVAC! Svi mi imamo gomile neraspakiranih, novih ili malo korištenih stvari po kući koje ne koristimo i mnogo bolje bi nam koristio novac od njih.

Osim toga, ako želite prodavati više putem interneta, onda ćete ovdje naći kupaca u izobilju. Ne morate prodavati samo fizičke proizvode (s kojima možete imati poteškoća za slanje izvan zemlje). Ponudite svoje elektronske ( downloadibilne ) artikle: eBooks, programe … Ako niste autor “nečega”, pronađite ne samo domaće, već i strane autore – 99% njih će vam ponuditi mogućnost da zaradite prodajom njihovih proizvoda i online usluga - pa to ponudite preko TripleClicksa. SFI će preuzeti sve tehničke stvari na sebe! Ne zaboravite na još jednu važnu stvar: SFI ima stotine titsuća affiliatea (suradnika, partnera) diljem svijeta. Mnogi od njih će reklamirati na stotinama internet stranica (Facebook, Twitter, forumi, oglasnici … ) ono što vi nudite i tako generirati zaradu i sebi i vama! Mnogi od njih će biti uspješniji u promociji vašeg proizvoda od vas samih. Nakon svega nabrojenog, mislite li i dalje da bi vrijedilo truda da pokrenete nekakav svoj prodajni web shop od nule?

Ili možda već imate svoj internet shop, ali vam prodaja baš i ne ide? POVEĆAJTE SVOJU PRODAJU KLIKOM NA OVAJ LINK!

Na TripleClicks shopu se pod DEALS mogu naći IZUZETNO POVOLJNE PONUDE, od igle do lokomotive!

Primjerice, do nedavno je bila aktualna ponuda za SPINNER PRO – najbolji tekst spinner, čija je regularna cijena na web stranici firme koja ga je napravila $198! Da, toliko koštaju KVALITETNI alati za Internet marketing. A na TripleClicks shopu je bila promo akcija za... što mislite koliko? Za nevjerojatnih $2.96 !!! Postoje i mnoge druge POSEBNE PONUDE na DEALS, a kako se jedna završi, pojavljuje se neka nova. Dakako, možda vas ne zanimaju alati za internet marketing, ali na TripleClicks ćete naći doslovno sve, od igle do lokomotive. OSIM TOGA – KAO SFI AFFILIATE (suradnik) MOŽETE ZARADITi NOVAC REKLAMIRANJEM OVIH ARTIKALA! Niste u obvezi osobno nešto kupiti da biste to reklamirali. Ako je nešto jeftino, dobro ide. Stoga, registrirajte se u SFI i provjeravajte TripleClicks ponude s vremena na vrijeme.

Na TripleClicks se organiziraju i online Penny aukcije uživo. Ideja je sasvim jednostavna – “biddate” neki proizvod na online aukciji, i ako vaša ponuda bude najpovoljnija, taj proizvod je vaš po toj cijeni. Tako se može doći do laptopa za $20, iPad-a za 2 dolara … Naravno, kod aukcija vam treba malo iskustva i sreće, ali se može dobiti.

Za sudjelovanjena aukcijama potrebni su vam takozvani TC krediti. Svaki klik na BID NOW vas “košta” 1 TC Credit. Krediti se prodaju na komad ili paket. 1 TC kredit je najneisplativija opcija jer košta $1.99. Postoje paketi od 10 TC kredita za $5,90,  20 TC kredita za $9,80, 50 za $21 i 200 za $64.

SAMO ZA SFI AFFILIATE POSTOJI I “SKRIVENI” PAKET OD 100 TC KREDITA ZA SVEGA $29 ! To je najjefitnije što ih možete kupiti.

NO, NE MORATE TROŠITI NA KREDITE AKO NEĆETE! SFI AFFILIATE-i NEMAJU OBVEZU KUPNJE BILO ČEGA, PA TAKO NI TC KREDITA.  Možete ODLIČNO ZARADITI reklamiranjem aukcija a da ne potrošite ni lipe! Jednostavno reklamirajte TripleClicks aukcije na Facebook-u. Pogledajte neke od zanimljivih aukcija koje će se uskoro održati i reklamirajte ih na FB! Npr., Win an iPad 2.0 for just $2″ je nešto što će privući većinu da pogleda o čemu se radi. Penny aukcije su “vani” jako popularne. No, za razliku od drugih takođe veoma popularnih aukcijskih sajtova, ovdje krediti za sudjelovanje na aukciji koštaju UVJERLJIVO NAJMANJE! Sada se pitate gde i kako tu vi zarađujete? Pa, svi koji su se registrovali na TripleClicks da bi sudjelovavali na aukcijama moraju najprije kupiti TC kredite - neki od gore navedenih paketa. Recimo da se John registrirao preko mene. SVAKI PUT, dakle ne samo prvi put, već svaki put kada John kupi TC kredite, JA dobivam krasnih 45% provizije!

Na TripleClicks imate “od igle do lokomotive”. Nemate baš bukvalno lokomotive, ali IMATE AUTOMOBILE! Recimo ovaj:

http://www.tripleclicks.com/12975137/detail.php?item=215013

SFI – Internet zarada na lak i zabavan način!

 

 

 

 

 

 

 

Bit će prodan u USA jer je prodavač napisao da je isporuka samo u USA. Ok, lijepo, a kako da ja kao SFI affiliate iz Hrvatske  od toga zaradim?Imate računalo s internet vezom čim ovo čitate. Imate i Facebook koji je besplatan, a na Facebooku gotovo milijardu ljudi i desetine milijuna Amera. Pa dobro, zar je to toliko teško reklamirati ovog ljepotana putem interneta? Ne znate što biste rekli ( napisali ) uz ovu ponudu? Pa, iskopirajte tekst koji je naveo prodavač na TripleClicks shopu! Kome je to teško, neka se vrati na posao od 9 do 5 za crkavicu! Prodajom ovog auta, ako netko klikne na moj link kojim ga reklamiram, zaradit ću nešto manje od 2000 dolara. Pri tome će se SFI pobrinuti za naplatu, isporuku i zadovoljstva kupca. Moje je da 10-og narednog mjeseca podignem zaradu s računa!

Za razne aktualne ponude pogledajte na TripleClicks shopu. A da biste vidjeli koliko zarađujete na konkretnom proizvodu, morate se najprije besplatno registrirati kao SFI affiliate/partner. Potom otvorite TripleClicks shop i logirajte se s istom E-mail adresom i šifrom koju koristite i za SFI, jer svi SFI affiliate-i dobivaju i nalog na TripleClicks. Nađite željeni proizvod i ispod slike proizvoda imat ćete opciju SFI AFFILIATES kada ste logiranii u vaš TripleClicks nalog. Tamo su vam navedeni vaš osobni link za promociju tog određenog proizvoda. Kopirajte taj link i objavite ga uz neki popratni tekst na Facebooku, Twitteru, ili ga pošaljite mailom, porukom … Kada neko tko je zainteresiran klikne na taj link, sustav ga zabilježi kao vašeg kupca jer je kliknuo na vaš link, i nepogrešivo vama zaračunava proviziju.

Kao što ste vidjeli, moj osobni link za reklamiranje ovog automobila je http://www.tripleclicks.com/12975137/detail.php?item=215013 sadrži ITEM NUMBER što je za ovaj proizvod 215013 te moj jedinstveni SFI ID NUMBER 12975137. Da se ne biste zamarali s time, samo se logirajte u svoj TripleClicks nalog i nađite među više od 70.000 proizvoda što biste voljeli reklamirati. Najbolje nešto što se i vama sviđa, jer ćete tada biti uvjerljiviji i s više oduševljenja ćete to reklamirati. Da ne shvatite pogrešno da su u pitanju samo automobili na ponudi, na TripleClicks imate mnogo toga: razne kućne sitnice koje svatko voli! Ovo s autom je PREMIJA, a redovnu zaradu ostvarujem baš na tim sitnicama koje su na ogromnom popustu. Iskopirajte vaš jedinstveni promo link koji će vam sustav sam generirati za željeni proizvod, i krenite s promocijom.

S ovakvim potencijalom, Clickbank, Amazon, CPA mreže – sve vam to više ne treba! SFI vam daje sve gotovo – i bannere, i tekstove za oglase, i alate za promociju, pa čak, ako tako želite, flajere koje možete štampati i vješati na oglasne ploče, zatim obrasce vizit kartica, oglase za štampane novine itd. Za razliku od ClickBanka, Amazona i CPA mreža, gdje često ne dozvoljavaju Facebook i Twitter promocije, te traže da izrađujete web stranicu i potom radite dugotrajno i mukotrpno, a ponekad i SKUPO rangiranje na Google pretraživaču, ovdje možete krenuti ODMAH! Za razliku od CPA mreža u koje ne možete ući tako lako, SFI-ju se možete pridružiti odmah. Za razliku od Clickbank-a, u SFI nećete čekati da vam se skupi $100 zarade, barem 5 prodaja s 3 različita načina plaćanja – u SFI-ju zaradu dobivate svakog 10-og u mjesecu, a minimum za isplatu je svega $20. Za razliku od CPA mreža, Clickbank-a, Amazona itd., gdje od jednog klijenta zarađujete JEDNOM, u SFI zarađujete SVAKI PUT kada klijent nešto kupi! On će doći zbog neke povoljne ponude danas, ali što god i kada god u budućnosti još kupi (od preko 70.000 artikala – a stalno se ubacuju i novi), VI dobivate opet 45% provizije. Za razliku od Clickbanka, CPA mreža, Amazona … , gdje postoje Forumi za razmjenu ideja među kolegama ali NITKO vam zapravo NEĆE otkriti svoje tajne uspjeha jer ste mu vi KONKURENCIJA (!), u SFI imate bezrezervnu podršku čitavog tima iznad vas. Naime, i da se vaš sponzor “ulijeni”, iznad njega UVIJEK ima neki Team Leader koji vas vidi i koji će vam pomoći – jer i on ima interes u tome da vi što više zaradite.

SFI je i online MLM program, i to od startnih  6 pa do 12 nivoa, što vam omogućava stabilan prihod na duge staze. Za one koji nisu baš upoznati s MLM programima – ne brinite! Kroz već spomenute besplatne edukativne programe sve ćete naučiti.

SFI ima i profit share program. Svi članovi koji u tekućem mjesecu skupe minimum 1.500 bodova, ulaze u ovaj program automatski. 40% od svog čistog profita, ostvarenog u tom mjesecu, SFI dijeli sa svojim EA – Executive Affiliate-ima, a to su oni koji su sakupili minimum 1.500 bodova. NE MORATE NIŠTA KUPOVATI DA BISTE SKUPILI 1.500 BODOVA I DOBILI DIO PROFITA! A AKO BUDETE SLIJEDILI MOJE SAVJETE, NIKADA NI NECETE MORATI TROSITI DA BISTE ODRZAVALI STATUS. Što više bodova skupite, to će veći dio profita biti vaš. Zato i kažem da su VP (bodovi) kao novac, jer vam donose novac.

Bodovi se u SFI zovu Versa Points – VP. Vrlo je lako skupiti 1.500 VP već u prvih sat-dva od registracije. Naime, bodovi se besplatno skupljaju na svakom koraku. SFI će vas nagraditi sa 1, 5, 10, 100, 200 pa i 500 bodova za različite vaše aktivnosti. A te aktivnosti su tipa: dopuni svoj profil, pogledaj stranicu s novostima, lajka njihovu Facebook stranicu, postani njihov Twitter follower, itd… Takvim aktivnostima pomažete firmi da se više reklamira, ali pomažete i vlastitom poslu jer je SFI MLM program. Zauzvrat od SFI-ja dobivate bodove, a sa 1.500 i više bodova ulazite u profit share program. Važno je da se odmah nakon registracije logirate u svoj SFI online ured ( affiliate center, kako ga oni zovu ) te da otvorite HOME, pa “TO-DO LIST”. Na vašoj “TO-DO LIST” ( lista zadataka ) naći ćete mnoge aktivnosti koje vas ne koštaju baš ništa, a s kojima skupljate bodove ( SFI ih zove VP ). Važno je da to napravite odmah nakon registracije, jer čim skupite 500 VP, dobivate BONUS 200 VP. Ali BONUS 200 VP dobivate samo ako skupite barem 500 VP u prvih 24h. S tim bonusom ćete već imati 700 VP. Ima još mnogo aktivnosti s kojima ćete skupiti odmah još 800 VP i postati EA – Executive Affiliate - za sat-dva nakon što ste se registriralii. A to je, priznat ćete, odličan početak vašeg posla!

Kada smo kod MLM dijela priče, najljepše od svega je što u SFI postoje i osobni ( PSAPersonal Sponsored Affiliates ) i ko-sponzorirani članovi ( CSACo-Sponsored Affiliates ). Ove druge dobivate na razne načine, primjerice kad dostignete status EA, kompanija će vam dodijeliti minimum 2 CSA.

Postoje i aukcije na TripleClicks na kojima možete dobiti 50, 100 ili čak 200 CSA! Kada dobijete aukciju, sve te CSA dobivate ODMAH! Odakle toliki članovi? Sam SFI se redovno oglašava i reklamira na brojnim besplatnim, ali i plaćenim servisima: web stranice, oglasnici, razmjene banera, Google Adwords, lokalni časopisi, TV i radio stanice … Dnevno se u SFI upisuje ponekad i po 10.000 novih članova iz cijelog svijeta! Kao SFI affiliate imate mogućnost kupiti dio tih članova (affiliatea) koje SFI registrira na ovaj način, kroz S-builder Co-Op. Ako niste vični regrutiranju drugih članova, a nemate ni iskustva s marketing kampanjama na internetu, onda jednostavno možete kupiti “poziciju”, tj. dio affiliatea koje će registrirati marketinški stručnjaci iz SFI ispod vas!

Od svih PSA i CSA imate procent. SFI ima golemi online shop koji se zove TripleClicks i na kojem se nudi preko 70.000 proizvoda i usluga, dostupnih kupcima iz preko 90 zemalja svijeta, s preko 50 različitih opcija plaćanja ( budući da nemaju svi PayPal ), s čestim promo akcijama, aukcijama … Svaki put kada neko od vaših PSA ili CSA kupi bilo što tamo, vi dobivate proviziju. A sada zamislite da osvojite na aukciji 200 CSA! Ili da učlanite tisuće ljudi?

Ali ne samo to – vaši PSA možda neće kupovati na TripleClicks već će ZARADITI promocijom proizvoda sa TripleClicksa. Što više zarade vaši affiliatei, to ćete više zaraditi i vi! Zato vam se isplati da oformite što veći tim. A kako je program u 7 nivoa, isplati vam se i da pomognete tim članovima da učlane i oni što više ljudi.

I sada dolazimo do ključne stavke – DUPLIKACIJA. A to je PROBLEM većine MLM poslova. Jednostavno rečeno, ljudi ne rade to što i vi, a u velikoj većini slučajeva je razlog to što NE ZNAJU. No sa SFI je stvar potpuno drukčija. Znam da će svaka MLM kompanija reći da čini sve da vam pomogne, ali tek kada probate SFI, uvidjet ćete koliko je DUPLIKACIJA ovdje LAKA. Ovo je PRVI MLM program u kojem je duplikacija neviđeno laka, a sve zahvaljujući neverojatnoj informatičkoj infrastrukturi koju je SFI izgradio. Na kraju krajeva, oni su online od 1998. Sve relevantne informacije poslat će vam SFI. Točno, uredno, jasno, na vrijeme! Vama ostaje da se javite članovima tima i pitate ih nešto poput: “Je li ostalo nešto nejasno?” Što se tiče domaćeg terena, gdje je jedini problem to što ima dosta ljudi koji ne znaju engleski, ISKORISTITE OVAJ MOJ TEKST! Nakon što vam se netko registrira, jednostavno mu dajte link da pogleda ovaj tekst kako bi bolje razumio SFI.

U SFI se ljudi zaista lako učlanjuju! Ponajprije, BESPLATNO JE! Program obuke na temu internet marketinga je FENOMENALAN! Potpuno BESPLATAN za sve ( besplatno ) registrirane SFI affiliate. Sadrži preko 70 sjajnih lekcija na temu Internet Marketinga, a svaki se mjesec dodaju nove. Možete ga naći pod Training >  Internet Income Course Guide u vašemj SFI uredu.

NO TO JOŠ NIJE SVE! POSTOJE I NAGRADNI PROGRAMI!

Kada se učlanite u SFI, tog istog dana se učlanilo barem još nekoliko stotina ljudi iz cijelog svijeta. Svi vi sudjelujete u E365 natjecanju za vašu grupu. Svi ćete skupljati bodove ( VPVersa Points ). Netko će skupiti više, netko manje. Prosjek bodova koje imate svi vi koji ste u istoj “klasi” – učlanili se istog dana - zove se GREEN LINE – “zelena linija” za vašu grupu.

Važno je da ostanete cijelo vrijeme ABOVE THE GREEN LINE – iznad zelene crte.

To jednostavno znači da imate nešto više bodova od prosjeka svoje klase. I što s time? Svakog se tjedna izvlače GARANTIRANE kao i PREMIJERNE nagrade. Garantirane nagrade dobivate jednostavno tako što ste cijelo vrijeme ostali iznad zelene linije. To mogu biti dodatni VP, MRP, TC krediti itd. A PREMIJERNE nagrade se izvlače, pa tko ima sreće! Tu postoje i novčane nagrade. Nagrade rastu što ste duže vremena iznad zelene linije. Ostati iznad zelene linije je LAKO. Svakoga dana se logirajte u svoj SFI online ured i otvorite HOME, pa idite na “TO-DO LIST”. Tamo vas svakoga dana čekaju jednostavni koraci čijim ispunjavanjem osvajate dodatne bodove.

SVAKOGA DANA MOŽETE OSVAJATI NOVE BODOVE! Jednostavnim pregledom stranica dobivate po 1 dodatni bod dnevno. Obratite pozornost na to da pri dnu nekih stranica postoji veliki plavi pravokutnik na koji trebate kliknuti i time potvrditi da ste pročitali sadržaj na njoj. Ponekad će pravokutnik osgtati na stranici i nakon što kliknete na njega, ali budite uporni i ne odustajte sve dok se ne pojave crna slova kojima vam SFI potvrđuje da ste osvojili 1 VP (bod). Te akcije nisu obvezne, ali ako želite zaraditi, potrebno je da se svakoga dana logirate u svoj SFI ured i da pokupite bodove s “TO-DO” liste.

Postoje i DNEVNE NAGRADE gdje mogu sudjelovati svi koji su tog dana skupili barem 10 VP. Logirajte se u vaš online ured, skupite 10-20 bodova preko “TO-DO” liste i potom kliknite na WIN IT! i prijavite se za sudjelovanje u nagradnom izvlačenju za taj dan. SFI vas neće automatski ubaciti u to takmičenje, već se svakog dana morate sami prijaviti. Na taj način nas žele stimulirati da se svakog dana logiramo u svoj SFI ured, jer uvijek nešto novo! Uz malo sreće, “za ništa” (jer je sudjelovanje besplatno), možete dobiti vrijednu nagradu.

Kada malo upoznate SFI, nakon nekog vremena započet ćete i reklamiranje TripleClicks ponuda. Kada netko tko je samo kupac, ali ne i affiliate, nešto tamo kupi, njemu bodovi ( VP ) ne znače ništa, jer on nije affiliate. Ti bodovi idu vama! U gornjem primjeru s automobilom onaj affiliate koji nađe kupca dobit će ne samo novčanu proviziju, već i bodove. S minimalnih 1500 VP u jednom mjesecu vi dobivate status EAExecutive Affiliate, i ulazite u mjesečni profit share program. Koliko će to novca biti, ovisi o profitu koji SFI napravi tog mjeseca, te koliko članova i s koliko bodova je u profit share programu tog mjeseca. Od jednog prodanog automobila dobivate itekako veliki broj bodova, a to je samo jedan artikl, i samo jedan primjer!

ŠTO JE NAJVAŽNIJE DA NAPRAVITE U PRVIH 24 SATA OD REGISTRACIJE?

Logirajte se u vaš SFI ured na http://www.sfimg.com/

  1. otvorite HOME, pa “TO-DO LIST” i počnite skupljati bodove kroz lake aktivnosti iz kojih ćete puno naučiti, a neće vas ništa koštati; u SFI stilu sve je propraćeno kratkim i jasnim uputama - samo treba pročitati
  2. imajte na umu: u prvih 24 sata od vaše registracije, čim skupite 500 VP, što je lako, dobivate BONUS 200 VP, pa imate ukupno 700 VP. Ali to vrijedi samo u prvih 24h od vaše registracije. Za to vam treba sat-dva, pa stoga to napravite odmah!
  3. Cilj vam je da skupite 1.500 VP što prijee i dobijete status EA. Jer, kao što vidite, EA znači mnogo!

ŠTO NAKON TOGA?

Budući da ste odmah nakon registracije nakupili 1.500 VP, sada se narednih dana posvetite malo boljem upoznavanju SFI programa. Kada se logirate u svoj SFI ured, imate gore desno tri korisna linka za početak. To su SFI START, BASICS i LAUNCHPAD. Ovo zadnje su lekcije. Svaki affiliate, osim besplatnog tečaja internet marketinga, dobiva i 30 lekcija na temu samog SFI. Lekcije su kratke, sadržajne, zanimljive i vrlo često i zabavno napisane. Počnite ih čitati, bez žurbe. Na kraju svake lekcije LAUNCHPAD-a nalazi se jedno pitanje. Točan odgovor vam donosi dodatnih 15 VP. Ako odgovorite netočno, možete ponovo pokušati. Možete proći i više lekcija dnevno, no ne žurite. Važno je da razumijete svaku od lekcija jer se u njima krije prava riznica savjeta kako da iskoristite sve što vam SFI pruža, a kao što vidite, mogućnosti su OGROMNE!

Jedna od najvažnijih stvari je da naučite što više i počnete izgrađivati svoj tim suradnika (affiliates). Rastom vašeg tima, rasti će i vaša zarada. Brojne gotove oglase, bannere, savjete, alate na tu temu možete naći pod MARKETING TOOLS. Također, nemojte da vas iznenade poruke viših sponzora koji će vam poslati s vremena na vrijeme dobre savjete. A tu je i veoma koristan i zanimljiv FORUM na kojem možete naučiti mnogo stvari.

I, ZA KRAJ – KAKO VAM SE ISPLAĆUJE ZARADA?

Sve zarade za prethodni mjesec se obračunavaju i isplaćuju 10. u mjesecu. Ima više načina isplate, a svakako je najbolja isplata na američku Payoneer Mastercard karticu. Kada vam se prvi put skupi $20 za isplatu, što ako ste imalo vrijedni treba biti već sljedećeg mjeseca nakon uključenja u SFI, možete naručiti ovu karticu na vašu kućnu adresu. Payoneer servis radi u preko 210 zemalja, praktično u cijelom svijetu. Podržane su i sve ex-YU republike. Karticu besplatno dobivate na vašu kućnu adresu. Novac s kartice dižete u lokalnoj valuti na bilo kojem bankomatu, a možete plaćati i po prodavaonicama. Payoneer Mastercard provereno funkcionira u svim ex-YU republikama, i u inozemstvu.

JOŠ NEKOLIKO “TRIKOVA” ili, DRUGIM RIJECIMA, KAKO RADIM PA MI TO IDE TAKO DOBRO?

Kako skupiti 1500 VP svaki mjesec, a ne samo odmah nakon učlanjenja kada je to najlakše skupiti za nekoliko sati? Volim skupljati bodove izgradnjom tima. Naime, čim PSA – Personal Sponsored Affiliate, tj. osoba koju ste osobno učlanili, skupi 1500 VP i postane EA, vi kao sponzor dobivate 100 VP bonusa. Novi član može skupiti 1500 VP za dva sata nakon registracije.

Sve što ja radim je da kada dobijem na mail obavijest da mi se novi član registrirao, javim se toj osobi mailom i ne zamaram ga detaljima. Jednostavno mu napišem na E-mail: “Najbitnije je sada da se logiraš u svoj SFI ured, otvoriš HOME, pa TO-DO LIST i tamo odradiš sve što možeš. U prvih 24 sata, čim skupiš 500 VP, dobiješ još 200, pa imaš 700. Skupi 1500 VP, što je lako, i postaješ EA – Executive Affiliate. To znači da ulaziš u profit share program. Drugim riječima, to znači NOVAC ZA TEBE. Napravi to što prije, pa se čujemo.”

Važno je da im se javite što prije, jer BONUS 200 VP mogu dobiti samo u prvih 24 sata.

Drugi korak, a kada me novi član posluša i napravi 1500 VP, je da mu kažem kako i on može učlanjivati druge i da dobije 100 VP za svakog EA člana. Tako se moj tim širi kao ljetni požar!

Veliki broj EA ispod vas znači NOVAC za vas! Što ste bolji, dobit ćete viši status Team Leadera – Bronze, Silver, Gold, Platinum. Kada ste Team Leader, za vaš dio zarade iz profit share ubrajaju vam se i bodovi od EA ispod vas. Tako, ako imate osobnih 3000 VP i Brončani ste Tim lider, ali imate i 10 EA ispod vas, u profit share ulazite sa 3000 + 10 x 1500 bodova, što je 18.000 VP, a ne samo sa 3000 vaših osobbih bodova. Ima tu još mnogo, mnogo drugih benefita, a ovo je samo jedan.

KAKO KORISTIM TC KREDITE? EVO KAKO:

Najprije, postavio sam paket od 100 TC kredita koji košta $29 kao mjesečni STANDING ORDER - točnije, taj najpovoljniji paket samo se tako i može kupiti. To znači da svakog mjeseca automatski kupujem taj paket. Te automatske kupnje (standing order ) mogu obustaviti kad god poželim, ali ne želim to napraviti, a sada ćete vidjeti i zašto. To mi donosi 1200 VP svakog mjeseca, a o VP ću vam reći nešto više kasnije. Također, donosi mi i 27 MRPMember Rewards Points. MRP-ovi su kao novac – s njima možete kupovati umjesto da plaćate novcem. Naime, svaki proizvod ima cijenu u novcu, ali i u MRP-ovima. Primjerice, kada mi se skupi 992 MRP-a, zamijenim to za paket od 20 TC kredita umjesto da ga platim $9,80.

S tih 100 TC kredita sudjelujem na aukcijama za 300 i 250 TC kredita. Da biste dobili na aukciji, potrebno je malo sreće, ali najviše da ste pažljivi. Naime, nakon što netko od sudionika aukcije klikne na BID NOW, cijena se podiže za 1 dolarski cent (zato se i zovu penny aukcije ). Tada se tajmer resetira i ponovno odbrojava natrag prema nuli. Ako nitko drugi ne bidda a tajmer dostigne nula sekundi, onaj tko je zadnji biddao pobjeđuje na aukciji. Vrijeme tajmera se skraćuje kako aukcija odmiče. U početku tajmer ide i na 3-4 minuta, no kako se više ljudi uključuje u aukciju, to se vrijeme skraćuje. Čekam do 5 sekundi, i ako niko drugi nije bidao, bidam ja. Na taj način štedim kredite, jer ako netko drugi bida, tajmer će se resetiratii i krenut će ponovo brojati prema nuli. Potom opet čekam do pete sekunde, pa ako netko drugi bida ok, a ako ne, bidam ja. U prosjeku za pobjedu na aukciji utrošim 50 do 100 kredita. Budući da postoje i aukcije na kojima cijena ode previsoko za moj ukus, od nekih i odustanem. U totalu sa 50 potrošenih kredita dobivam aukciju za 250 ili 300 kredita, koja u konačnici nekad završi i na svega dola -dva!

Sada, kada sam osvojio jeftino dodatnih 300 kredita, idem na aukcije za 100 ili 200 Co-sponsored affiliatea! Da, postoje i aukcije na kojima možete osvojiti AFFILIATE! Na taj način, čak i ako nikoga ne učlanjujete – vaš tim raste ENORMNOM BRZINOM! Od narudžba koje naprave vaši PSA i CSA vi zarađujete procent. Od 200 CSA, dosta će njih kad-tad nešto naručiti s TripleClicksa, a onda ću i ja zaraditi od toga.

I JOŠ NEŠTO!

Za svaki TC kredit koji utrošite prilikom aukcija dobivate 5 MRP. MRP su kao interni novac. Sa MRP možete kupovati na TriplClicks umjesto da plaćate novcem. Ima mnogo toga što možete kupiti sa 200-300 MRP. Tako, ako i ne pobijedite na aukciji, dobit ćete MRP-ove. Samom kupnjom paketa od 100 TC kredita dobijete 27 MRP-ova. Potom, kada potrošite tih 100 TC kredita, dobijete još 500 MRP-ova. S time možete kupiti još kredita na TC ili nešto drugo, tj. praktički dobiti taj produkt besplatno!

I JEDNA NOVINA! POSTOJE I AUKCIJE OZNACENE SA DP, STO JE SKRACENO OD DOUBLE POINTS. Na tim aukcijama, a ima ih svakog dana, dobivate po 10 MRP za svaki utroseni TC kredit.

SFI – Internet zarada na lak i zabavan način! Uključite se odmah! Besplatno je, a možete se obogatiti na lak način za ono što biste radili i besplatno, tj. besciljno surfali internetom :)!

BESPLATNA REGISTRACIJA! Izvrsna zarada! Ne propustite!
http://www.sfi4.com/12975137/FREE

 

Ažurirano: Subota, 26 Listopad 2013 22:24
 

You have no rights to post comments

100% besplatni oglasnik / Zagrepčani / Portal za umjetnike / Knjige za djecu / Demokratska stranka žena / Portal za pisce i umjetnike / AFA alge - Klamatska alga / Biblija - Sve o Bibliji - Biblijske priče / Portal za knjižničare i knjigoljupce
Joomla templates by a4joomla